WebFaction
Community site: login faq

I have registered a domain with godaddy.com and replaced the nameservers with the ones from webfaction.

Now I've set up a forward to my site on weebly.com (http://kb.weebly.com/domain-registrar.html) by putting the IP into the A ip in webfaction.

Subdomain: A ip:
www.veodin.com 199.34.228.100 veodin.com 199.34.228.100

All blank: Cname, Mx name, Mx priority, TXT Record, SRV Record)

This forward works for ping and Internet Explorer but not in Google Chrome. Any idea why?

Thanks,

Jan

asked 12 Dec '10, 15:38

ampelmann
3532024
accept rate: 0%

http://veodin.com/ and http://www.veodin.com/ Work in Google Chrome for me, version 9.0.597.16 dev on Ubuntu 10.04. Try clearing your local DNS cache.

(12 Dec '10, 16:03) johns
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×128
×105

question asked: 12 Dec '10, 15:38

question was seen: 4,307 times

last updated: 12 Dec '10, 16:03

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2020 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM