WebFaction
Community site: login faq
0
1

Hi,

I use google apps for my emails, and webfaction for everything else... I am experimenting with using webfaction for my emails, and have removed the gmail MX Records from my test domain in the webfaction control panel. I have then selected the "Email > Webfaction" option.

It has been two days and the records have yet to propogate, despite the TTL being 60 (I thought this meant that caches were refreshed after 60 minutes?)

Have I missed a step? Is there an issue, so do I need to raise a support ticket?

Thanks Alex

asked 27 Feb '13, 04:37

asd102
4113
accept rate: 0%


It turns out that deleting the domain from the control panel, then re-instating it has worked. I guess that action flushes the dns cache on the webfaction nameservers.

permanent link

answered 27 Feb '13, 12:09

asd102
4113
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×259
×19
×14

question asked: 27 Feb '13, 04:37

question was seen: 1,962 times

last updated: 27 Feb '13, 12:09

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM