WebFaction
Community site: login faq

ok. so I pointed my domain to it's new webfaction servers and all is great with my site. Only issue now is my google apps emails are not working plus one non-google apps email. I configured the domain inside domain/websites --- domains. I made the email external and added all the correct mail servers. Emails are still not working after 24 hours....Is there anything inside of google apps I need to do? Thoughts?

asked 03 Mar '13, 21:08

wesleysoccer's gravatar image

wesleysoccer
212420
accept rate: 0%

It's possible that the DNS never updated correctly. You can check using a command such as:

for ns in ns{1..4}.webfaction.com; do dig +short @${ns} MX yourdomain.com; done

If you tell us the domain (or open a support ticket) we can check this for you.

(03 Mar '13, 21:18) ryans ♦♦ ryans's gravatar image

all was fixed here. thanks.

permanent link

answered 08 Mar '13, 19:31

wesleysoccer's gravatar image

wesleysoccer
212420
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×53
×15

question asked: 03 Mar '13, 21:08

question was seen: 1,409 times

last updated: 08 Mar '13, 19:31

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2017 PARAGON INTERNET GROUP LIMITED
WEBFACTION IS A SERVICE OF PARAGON INTERNET GROUP LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 7573953 - VAT REGISTRATION NUMBER 182147021
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM