WebFaction
Community site: login faq

I'd like to access my Wordpress admin area through SSL, so the shared Webfaction certificate would be fine as I can ignore the browser warnings.

I've set up another website with HTTPS enabled that uses the same app. However, trying to connect to that site just times out. The HTTP site works fine as usual.

Can anyone suggest possible causes?

asked 27 Sep '13, 04:42

Xiuyuan's gravatar image

Xiuyuan
315
accept rate: 0%


I dug around a bit and located your account and the site that's having the problem. I think the issue is that you don't have the site configured for SSL in CloudFlare.

permanent link

answered 27 Sep '13, 13:41

seanf's gravatar image

seanf ♦♦
11.6k21333
accept rate: 37%

edited 27 Sep '13, 13:41

Ah, seems obvious now! Thanks for your time

(27 Sep '13, 23:00) Xiuyuan Xiuyuan's gravatar image
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×80
×68
×18
×11

question asked: 27 Sep '13, 04:42

question was seen: 1,222 times

last updated: 27 Sep '13, 23:00

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2016 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM