WebFaction
Community site: login faq

Hi, I configured serveral mail addresses and mailboxes for a client.

They report me that there are certain mails that they dont receive. We've tested and it's true, the dont get the mails, but it's strange because this doesn't happen all the time. Senders report that they don't get an automatic error response from server.

Apparently there's something wrong with the incoming mail server, they use roundcube webmail.

Please help!

asked 11 Oct '13, 11:48

clubmodaec
11
accept rate: 0%


This isn't really the sort of question that our user community can answer for you. Please open a support ticket to give us the specific details about the messages that aren't received, and we'll be happy to look into it for you.

permanent link

answered 11 Oct '13, 12:49

seanf
12.2k31736
accept rate: 37%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×22
×22
×13
×6
×3

question asked: 11 Oct '13, 11:48

question was seen: 1,495 times

last updated: 14 Oct '13, 00:54

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2016 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM