WebFaction
Community site: login faq

Im testing out a Contact Form and when I use some invalid email addresses for the senders 'from' address they seem to disappear and are never delivered to me. Some invalid addresses get through though. All are structured "xxx@xxx.com". Is there some kind of filtering of valid/invalid email addresses going on here? This happens with junkmail filtering both ON and OFF.

asked 02 Dec '13, 15:26

piker
34
accept rate: 0%


It depends on exactly what the address is. We don't allow using common sender address domains such as hotmail.com or gmail.com. The safest thing would be to set up an email address on a domain you own and run your tests from that. If in doubt, please log a support ticket with us from your WebFaction control panel and we can always trace the messages for you to confirm what happened.

permanent link

answered 02 Dec '13, 22:47

waynek
4254
accept rate: 27%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×261
×8

question asked: 02 Dec '13, 15:26

question was seen: 1,575 times

last updated: 02 Dec '13, 22:47

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM