WebFaction
Community site: login faq

I've set up a third static-only app besides the standard /static and /media points because I need to serve a temporary static sub-website, let's say at /my-path/. But when I go to /my-path/ I'm getting a django 404.

Now, I thought maybe this was because the django app is further up in the 'apps' list in the site configuration, so I removed the django app and re-added it, so it'd go to the bottom of the list, I know it might sound silly, but I thought it might work.

Well, it didn't. Not only it didn't, but I removed it and didn't re-add it, and my site is still serving the django app.

Does someone know what's going on, and how to set up the third static app so it'll work?

asked 27 May '14, 03:37

Lacrymology
113
accept rate: 100%


Nevermind, it just seems it took a couple of minutes for it to apply.. and I had a typo in the address

permanent link

answered 27 May '14, 03:41

Lacrymology
113
accept rate: 100%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×910
×31

question asked: 27 May '14, 03:37

question was seen: 1,374 times

last updated: 27 May '14, 03:41

                              
WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2021 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM