WebFaction
Community site: login faq

Hi,

My styling of my wordpress site disappeared, and I can't figure out how it happened. I made sure that the wordpress application is still attached to the domain. The domain is dogstreetottawa.com. Has anyone encountered this before? It was fine last night (of course). Now, it's broken.

Thanks! Eileen

asked 30 Jul '14, 14:52

Eileen Dokla...
02
accept rate: 0%


Your site was trying to load CSS and other resources via http://secure.dogstreetottawa.com/ which doesn't seem to exist. Generated links were pointing to that same domain.

I've fixed it for you by following these steps: WordPress Links Point to the Wrong Domain

Hope that helps!

permanent link

answered 30 Jul '14, 15:12

seanf
12.2k41836
accept rate: 37%

Thank you Seanf,

That fixed it! How strange my domain name changed for that application. I was trying to set up an SSL server, so maybe that explains everything. I followed the instructions you referenced, and it works like a charm now.

Thanks again, Eileen

(30 Jul '14, 15:25) Eileen Dokla...
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×244
×12
×1

question asked: 30 Jul '14, 14:52

question was seen: 1,402 times

last updated: 30 Jul '14, 16:16

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM