WebFaction
Community site: login faq

I get a "SMTP-error (535): Authenticatie failed"-error when i'm trying to send an email from webmail.

I created an account last week and followed the instruction in the documentation.

receiving works , but sending doesn't.

Has any one a solution for this problem,

Thanks in advanced,

Gino

asked 10 Dec '14, 08:42

Gino
1111
accept rate: 0%

Hello,

You may just need to reset that mailbox password to fix this. If not can you please open a ticket with us so we can look further?

https://help.webfaction.com/

(10 Dec '14, 09:13) NickR ♦♦

Hello, reseting the pasword helped, thanks

(10 Dec '14, 19:42) Gino
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×108
×69
×42

question asked: 10 Dec '14, 08:42

question was seen: 18,347 times

last updated: 10 Dec '14, 19:42

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM