WebFaction
Community site: login faq

I switched a site hosted on webfaction from a wordpress site to a standard html site. I deleted the wordpress app, deleted the folder with the wp files, and uploaded all the html files. But it doesn't work. I keep getting the error "site not configured." But in the control panel, the site is definitely configured. What else do I have to do so that the ftp'ed files on the server show up? The site is: http://elko.webfactional.com

asked 31 Jan '11, 22:52

jjolly
11
accept rate: 0%


You did delete your app, but you never made a new app and mounted it on the site.

You can see the following page for further help: http://docs.webfaction.com/user-guide/examples.html#creating-a-simple-website

hope that helps!

permanent link

answered 31 Jan '11, 23:21

neeravk
1.5k3412
accept rate: 41%

Perfect, thanks so much!

(31 Jan '11, 23:41) jjolly
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×244
×15

question asked: 31 Jan '11, 22:52

question was seen: 2,342 times

last updated: 31 Jan '11, 23:41

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM