WebFaction
Community site: login faq

So ./restart gets me this:

"httpd not running, trying to start"

but it doesn't start. I checked out the error logs and I get this:

[Tue Aug 04 06:46:01.492749 2015] [core:crit] [pid 29390:tid 140073122199360] AH00136: Server MUST relinquish startup privileges before accepting connections. Please ensure mod_unixd or other system security module is loaded. AH00016: Configuration Failed

asked 04 Aug '15, 07:32

bravepaw
1112
accept rate: 0%


This was due to a misconfigured httpd.conf file. If you see this error in your logs, feel free to open a support ticket and support will look into this.

permanent link

answered 04 Aug '15, 10:50

iliasr ♦♦
2.0k14
accept rate: 35%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×26
×25
×7

question asked: 04 Aug '15, 07:32

question was seen: 4,611 times

last updated: 04 Aug '15, 10:50

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM