WebFaction
Community site: login faq

I am taking over a site for a client. The last person created a mess.

I deleted the database, database user, and the installed 'app' from the Dashboard. I want to just start over on this project.

When I re-installed WordPress, the database is created and I see my login info. However, when i go to the login page I get an error: "Site Not configured".

Not sure what I did wrong, but trying to get to the WP install page. I can start over from scratch again if needed since there is no content on this site whatsoever.

Please advise. Thanks!

asked 16 Sep '15, 19:01

dwcadmin
1112
accept rate: 0%


If the front page is working and the login page is not then you most likely need to refresh the url. If you are seeing a WebFaction Coming Soon Page then you need to make sure the domain is associated with the website.

Please open a support ticket so we can look directly at your account.

permanent link

answered 16 Sep '15, 19:26

aaront ♦♦
7664
accept rate: 27%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×244
×108
×102

question asked: 16 Sep '15, 19:01

question was seen: 2,903 times

last updated: 16 Sep '15, 19:26

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM