WebFaction
Community site: login faq

Moved an instance of Zope 2.7 and Plone 2.0.5 from an old python-hosting account. While initially it seemed pretty stable, we are now unable to keep the Zope instance running for more than 10 minutes. The event log reads "Z2 Caught signal SIGTERM" "Z2 Shutting down fast" "ZServer closing HTTP to new connections" "Zope Shutting down with exit code 0"

There doesn't seem to be any errors directly before this event, on either the event log or the Z2 log.

Any ideas?

asked 04 Feb '11, 14:12

iotacenter
123
accept rate: 0%


Your processes are being terminated due to excessive RAM usage, so you should either find a way to reduce your RAM usage, or upgrade to a plan that provides more RAM.

I've reset your account warnings, so you'll receive a fresh notification the next time our monitors terminate your processes.

permanent link

answered 04 Feb '11, 14:31

seanf
12.2k41836
accept rate: 37%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×23
×18
×2

question asked: 04 Feb '11, 14:12

question was seen: 3,744 times

last updated: 04 Feb '11, 14:31

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM