WebFaction
Community site: login faq

in a freshly installed Odoo 9 (https://github.com/odoo/odoo) contact and product images wont display. I am unable to change them too, generating an notification "image can not be displayed"

In another similar case i found was a solution to upgrade werkzeug

the werkzeug was already up to date.

pip install --upgrade werkzeug
Requirement already up-to-date: werkzeug in ./lib/python2.7

below is an isolated part of the log

 mod_wsgi (pid=1998): Exception occurred processing WSGI script '/home/josesapelli/webapps/odoo/odoo/openerp-wsgi.py'.
 Traceback (most recent call last):
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/service/wsgi_server.py", line 184, in application
    return application_unproxied(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/service/wsgi_server.py", line 170, in application_unproxied
     result = handler(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1416, in __call__
     return self.dispatch(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1390, in __call__
     return self.app(environ, start_wrapped)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/wsgi.py", line 588, in __call__
     return self.app(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1586, in dispatch
     return response(environ, start_response)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/werkzeug/wrappers.py", line 1207, in __call__
     start_response(status, headers)
   File "/home/josesapelli/webapps/odoo/lib/python2.7/site-packages/odoo-9.0-py2.7.egg/openerp/http.py", line 1389, in start_wrapped
     start_response(status, new_headers)
 ValueError: no space following status code

anyone got some ideas?

asked 14 Oct '15, 16:00

Arjand
214
accept rate: 0%


I'm not sure what would cause that error, but if it is indeed related to your image problem, then you might be able to solve the problem by serving your images (and other static assets) from a separate static-only application.

Some non-specific instructions are available here: Serving Static Media

permanent link

answered 14 Oct '15, 20:01

seanf
12.2k41836
accept rate: 37%

cheers sean,

the images are served static

http://odoo.sapelli.pe/web/static/src/img/user_menu_avatar.png
(14 Oct '15, 20:12) Arjand

Yes, but you're not serving them from a separate static application as I described in my answer. Try setting up a static-only symlink app pointing to the directory that holds the contact and product images, and then add that app to your site using the appropriate URL path for those images.

(14 Oct '15, 20:38) seanf

cheers, will look into it. was working fine in version 8, somehow in version 9 of odoo not anymore

(14 Oct '15, 20:49) Arjand
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×62
×55
×52
×2
×1

question asked: 14 Oct '15, 16:00

question was seen: 1,475 times

last updated: 14 Oct '15, 20:49

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM