WebFaction
Community site: login faq

My site nyta.no works fine with www, but gives me a blank page if I go to http://nyta.no , I've tried many combinations of settings in the domain and website sections of the panel, to no avail, some of my other domains works just fine without any special set-up. How can I make nyta.no and www.nyta.no point to the same webapp?

asked 15 Feb '11, 09:47

nyta
111
accept rate: 0%


I checked your website record and it is configured properly. This looks like a problem with the specific Wordpress application you are running. I would suggest that you temporarily disable your custom Wordpress plugins/themes until you find out which one of them is responsible for this problem.

permanent link

answered 15 Feb '11, 10:05

tie
1.4k13
accept rate: 44%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×32
×10
×4

question asked: 15 Feb '11, 09:47

question was seen: 3,748 times

last updated: 15 Feb '11, 10:05

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM