WebFaction
Community site: login faq

Hi I am trying to deploy an app on webfaction. I have a domain name on hostmonster but i want to host the application using the subdomain. I have tried to configure the CNAME with no success. What could I be doing wrong? Thanks

asked 16 Jan, 09:05

Eryk Karany
132
accept rate: 0%


You need to create an A record and point it to the IP assigned to your account in the control panel. If you are also using IPv6, you will want to create a AAAA record as well. Those need to be created under your account with Hostmonster.

permanent link

answered 16 Jan, 13:42

bmeyer71 ♦♦
1.5k3613
accept rate: 33%

Hey. thanks for answering but when I created an A record pointing to my IP it does a redirect to webfaction instead it should go to the webfaction platform where I can configure my application . Thanks

(16 Jan, 15:30) Eryk Karany

I'm guessing you are seeing the "coming soon" page. that is because the site is setup for https only. try that. You should see the "hello world" text.

(16 Jan, 16:29) bmeyer71 ♦♦
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×17

question asked: 16 Jan, 09:05

question was seen: 476 times

last updated: 16 Jan, 16:29

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2016 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM