WebFaction
Community site: login faq

Hi there,

So I’ve been working on building our in house system for handling consumed streams and I’m using C# to pull data out of MongoDB, but I’m finding something strange… All fields in all documents labelled ‘id’ have a null value when queried from C#, however when using ssh to interface with mongo directly, they do not. ‘id’ is the only field in which this oddity occurs, which leads me to believe that the name of the field is the problem. Now obviously this is usually the point where google is my friend and I find that someone somewhere has found an answer to my problem and posted it somewhere on the internet, alas this time this is not the case. Anybody had the same/similar issues? Any advise on how to get around this?

Thanks in advance.

asked 25 Jan, 09:45

emmablisa's gravatar image

emmablisa
111
accept rate: 0%

Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×29

question asked: 25 Jan, 09:45

question was seen: 159 times

last updated: 25 Jan, 09:45

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2016 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM