WebFaction
Community site: login faq

I have installed Gitea website/domain/application and navigated to it in my browser.

When it comes to login I input the username@username.webfactional.com (where username is my username) as well as the generated password in the extra info field but the system does not recognise it - it says ...

Username or password is incorrect.

I have also tried creating a separate user using the gitea admin create-user command but these credentials are also not recognised.

Am I missing a step?

asked 07 Oct, 11:10

barnold
114
accept rate: 100%


Ok figured it out, needed to set the app from dev to test to allow logins ...

See https://docs.webfaction.com/software/gitea.html#set-gitea-to-production-mode

... but set to test rather than prod

permanent link

answered 07 Oct, 11:23

barnold
114
accept rate: 100%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×31
×2
×1

question asked: 07 Oct, 11:10

question was seen: 1,601 times

last updated: 07 Oct, 11:23

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2016 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM