WebFaction
Community site: login faq

Hello,

I'm trying to revive an old Wordpress site -- it hasn't been updated since 3.1.3 and obviously I'd like to put that right.

Going to the url gives me a 500 error.

The last line of the log shows:

[Fri Mar 20 20:45:29.393574 2020] [cgi:error] [pid 30010] [client 86.160.69.198:51784] End of script output before headers: php52.cgi

(I can post more if it's useful).

Any clues about how to sort this out? Thanks :-)

asked 20 Mar, 21:00

kensson
133
accept rate: 0%


Both Wordpress and PHP are in such an old version that it is hard to guess.

Try changing the PHP version to 5.6 or raise a ticket so we can have a closer look.

permanent link

answered 20 Mar, 21:14

iliasr ♦♦
2.2k14
accept rate: 35%

Thanks so much -- that was enough to get me moving in the right direction. Really appreciate your quick and helpful response!

(20 Mar, 21:26) kensson
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×245
×4

question asked: 20 Mar, 21:00

question was seen: 72 times

last updated: 20 Mar, 21:26

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2020 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM