WebFaction
Community site: login faq

I was able to login through the portal at https://panel.webfaction.com but when I tried to login via putty(SSH) giving the hostname as webfaction.com, with the same login credentials I am denied access with the error message 'Access Denied'. The funny part is when i key the user-name and press enter, I get the prompt username@webfaction.com's password!

Am I missing a link here?

This question is marked "community wiki".

asked 04 Mar '11, 04:21

GauravMachalla
111
accept rate: 0%


You shouldn't be using "webfaction.com" as the hostname when connecting over SSH. Instead, you should use your_username.webfactional.com as the hostname (replacing 'your_username' with your Webfaction username).

Make sure to check this section of our docs.

permanent link

answered 04 Mar '11, 04:30

tie
1.4k13
accept rate: 44%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×103
×13

question asked: 04 Mar '11, 04:21

question was seen: 6,538 times

last updated: 04 Mar '11, 04:30

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM