WebFaction
Community site: login faq

Hello,

my app is under the domain socqer.com and has a subdomain www.socqer.com. I have DEBUG = True in my settings.py file. Still, the only message I get is the following:

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error. More information about this error may be available in the server error log.

The error log files at ~/logs/user/error_<app>.log only show messages from earlier dates, not the current one.

Does anyone know what can be the problem? I've been only adding some email addresses from the control panel and change the password of an emailbox.

asked 17 Mar '11, 15:35

sromero
111
accept rate: 0%

Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×261
×8

question asked: 17 Mar '11, 15:35

question was seen: 2,582 times

last updated: 17 Mar '11, 15:35

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM