WebFaction
Community site: login faq

Hi,

I have pointed the domain at Webfaction's name servers following the instruction at:

http://docs.webfaction.com/user-guide/domains.html#pointing-your-domain-to-webfaction-s-servers

When I type the domain into FireFox I get a Server Not Found Error.

Is this just part of propagation or I have missed something?

Thanks.

asked 22 Mar '11, 03:07

dwigg
11
accept rate: 0%

How long ago did you change your DNS settings? If it's within the last 24 hours then this is normal.

If it's longer than 24 hours could you open a support ticket so we can take a closer look?

(22 Mar '11, 03:25) David L ♦♦
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×105
×5

question asked: 22 Mar '11, 03:07

question was seen: 2,465 times

last updated: 22 Mar '11, 03:25

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2020 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM