WebFaction
Community site: login faq

I have a domain, ex:123.com.
I create the mailbox: service_123, and
create the email address: service@123.com , and the target I write "service_123@webfaction.com".
When I login webmail , I can send mail very well , but ,
I can't receiving mail .
I use myself maill sent test mail to service@123.com.tw , I get Mail Delivery letter................
I also sent test mail to service_123@webfaction.com, get Mail Delivery letter again................

did I write wrong target?

asked 30 Sep '11, 12:24

nowill
123
accept rate: 0%

edited 30 Sep '11, 12:26


Be sure that the email address has a valid target, this can be other addresses (to forward), mailboxes (to receive mail), or paths to scripts.

permanent link

answered 30 Sep '11, 12:33

timg ♦♦
1.3k4
accept rate: 30%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×70

question asked: 30 Sep '11, 12:24

question was seen: 4,177 times

last updated: 30 Sep '11, 12:33

                              
WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2021 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM