WebFaction
Community site: login faq

Hello All,

I have recently installed a WordPress CMS. It works for the most part. The thing is, I did not use the WebFaction app install, I installed WordPress manually by uploading it. Running the install script.

When I try to upload anything from my CMS, I get an error that the upload file could not be moved to /home/wrath/webapps/htdocs/blog/wp-content/uploads.

So I went and tried to create the directory myself, manually, through FTP. Another error. I can create other directories in other places, just not there.


After further inspection, said directory now appears to exist. By it's own. I CHMOD it to 0777, still no luck with the uploading to. Yet.

Must apps be installed through the app manager to work correctly?

I appreciate the help in advance. Thanks,

--

asked 05 Oct '11, 16:01

Nul%20Fyr's gravatar image

Nul Fyr
33
accept rate: 0%


Submit a ticket so we can look directly.

permanent link

answered 05 Oct '11, 17:44

johns's gravatar image

johns ♦♦
4.5k29
accept rate: 23%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×212
×25
×19
×7

question asked: 05 Oct '11, 16:01

question was seen: 1,716 times

last updated: 05 Oct '11, 17:44

O
WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2016 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
207 REGENT STREET, LONDON W1B 3HH, UNITED KINGDOM