WebFaction
Community site: login faq

Hi,

I had my domains pointed to WebFaction yesterday, but when I send a mail to a newly created mailadres it never shows up in the mailbox?

The site can be viewed correctly, but no mail. What can be wrong? DNS refresh needed?

Greets, Richard famvanderpol.nl

asked 22 Oct '11, 14:09

Richard van ...
111
accept rate: 0%


Your MX record doesn't seem to be pointing to WebFaction at this time. It can take 24 to 48 hours for DNS changes to propagate. If you would like, you can open a support ticket for us to look into this a bit more on our end. https://help.webfaction.com/

permanent link

answered 22 Oct '11, 14:18

bmeyer71 ♦♦
1.5k3613
accept rate: 33%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×261

question asked: 22 Oct '11, 14:09

question was seen: 3,178 times

last updated: 22 Oct '11, 14:18

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM