WebFaction
Community site: login faq

Hi there, we have recently setup a webfaction account and set both our Nameservers addresses as Webfactions.

Our website worked for a few hours then suddenly we are getting a "Oops! Google Chrome could not find www.ludologicalgames.com"

Our domains are ludologicalgames.co.uk AND ludologicalgames.co.uk

The ludologicalgames.co.uk ends up on the webfaction "Site not configured page", when Pinging both domains they return the same address so I am guessing it is a config issue?

Any ideas?

Thanks.

asked 26 Oct '11, 06:39

jamesmintram
111
accept rate: 0%


Hi,

Currently you only have www.ludologicalgames.com configured in your control panel. You should add ludologicalgames.com as well (without the www), as well as ludologicalgames.co.uk and www.ludologicalgames.co.uk. This is done from the Websites link in your control panel. You can also check our documentation on applications and websites.

permanent link

answered 26 Oct '11, 07:16

todork
1.2k5
accept rate: 34%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×128

question asked: 26 Oct '11, 06:39

question was seen: 4,210 times

last updated: 26 Oct '11, 07:16

                              
WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2021 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM