WebFaction
Community site: login faq

SO I try updating my website via SSH and when I try it out, nothing I updated appeared.

If I log in through FTP and update files this works fine. But nothing I change via FTP changes on the filesystem I see through SSH access.

It's like there's 2 different directories.

No I am not looking in the wrong directory or anything. I checked my webapps and all of those are in the right spot, and I still can't update anything.

What am I doing wrong? It used to work a few weeks ago. Is there something wrong with the server?

asked 01 Dec '11, 06:14

James Heazle...
111
accept rate: 0%


Could you please open a support ticket for us to look further into this? Please provide us with information to reproduce such behaviour (for example, which application are you trying to update, what ftp and sftp client you are using and with which settings, etc).

permanent link

answered 01 Dec '11, 07:23

iliasr ♦♦
2.1k14
accept rate: 35%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×103
×62
×19
×1

question asked: 01 Dec '11, 06:14

question was seen: 2,898 times

last updated: 01 Dec '11, 07:23

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM