WebFaction
Community site: login faq

In Wordpress 3.0.1, sometime recently, my ability to create new post, or edit existing posts, using the the Visual Tab stopped working (the HTML tab still works). The little icons for bold, italics, etc. are just missing. The textfield isn't editable.

You can see the site here: http://www.eleganttechnologies.com

It should look something like this:

alt_text

It is actually looking like this

alt text

I've also noticed this .js error: alt text

I've tried a number of things to address the problem:

  • I've deactivated every single plugin
  • I've completely removed the plugin direct
  • I've did a complete re-install from of wordpress 3.0.1 via download a fresh zip from wordpress.org

None of the above steps work, and i've since restored my site to its previous (but still unposting) state. This seems to occasionally happen to other people and in at least some instances, there were wordpress versions/php conflicts. I also have some reason to think this is related to the database, since a fresh re-install didn't resolve the problem. The odd thing is that my other wordpress installation (everybodylovesrobots.org) seems to be working fine with a very similiar set up plugins and the exact some wordpress release.

Any suggestions would be appreciated. Thanks JJ

--

asked 22 Oct '10, 11:49

jjrohrer
4114
accept rate: 100%

edited 22 Oct '10, 11:54

1

Do you have the same problem in different web browsers?

(22 Oct '10, 12:26) seanf

Seanf asked it was a problem on other browsers. Having spent the morning trying to fix this, I had, of course, check multiple browsers. I even totally reset safari, etc. Ok, but it made me think....

I just ran to the computer in the next room, and wow - everything seemed to be working.

So, I come back to my dev computer, and things are still whacked. Ok, let's reset things again and restart each browser. Well, what do you know. Things are working again. I can only guess some plugin was causing an error which got fixed, but the offending code was still cached in each browser.

So, when in doubt, reset and restart the browser, twice.

Thanks for the nudge! JJ

permanent link

answered 22 Oct '10, 13:46

jjrohrer
4114
accept rate: 100%

You're very welcome! Glad I could help :)

(22 Oct '10, 14:29) seanf
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×245
×4
×2

question asked: 22 Oct '10, 11:49

question was seen: 2,785 times

last updated: 22 Oct '10, 14:29

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2020 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM