WebFaction
Community site: login faq

I started a new static app (static,cgi.php 5.3) and create a domain for it at html.example.com -next I create a website and named it and add my url path "/" - Next I upload my html template files and nothing is showing on my site at html.example.com. What am I missing here? Thanks

asked 18 Feb '12, 20:46

wesleysoccer
2121125
accept rate: 0%


We would need to see the file structure on the account to see what the mistake might be. Please submit a support ticket in the control panel.

permanent link

answered 18 Feb '12, 20:59

johns
5.4k412
accept rate: 23%

done..thanks

permanent link

answered 18 Feb '12, 21:04

wesleysoccer
2121125
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×125
×10

question asked: 18 Feb '12, 20:46

question was seen: 3,406 times

last updated: 18 Feb '12, 21:04

                              
WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2021 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM