WebFaction
Community site: login faq

Hi, do not know if it is an error, but I was browsing your blog and when clicking on a category, always appear no results

  • http://blog.webfaction.com/tag/email
  • http://blog.webfaction.com/tag/cgi-script
  • http://blog.webfaction.com/tag/faq
  • http://blog.webfaction.com/tag/general
  • etc..

always appears the same message:

Not Found
Apologies, but the page you requested could not be found. Perhaps searching will help.

Regards
Roberto

asked 12 Mar '12, 04:45

robertotra
5721221
accept rate: 0%

Just found that the new layout has "category" and not "tag" in the links:

http://blog.webfaction.com/category/control-panel/

but I followed a link in the forum ( http://blog.webfaction.com/debugging-tips-for-your-cgi-scripts ) that has a different layout with "tag" in the link menu

(12 Mar '12, 04:47) robertotra

We've opened an internal ticket to take a closer look at this.

Thanks for letting us know. We really appreciate it!

(12 Mar '12, 06:37) iliasr ♦♦
Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×11

question asked: 12 Mar '12, 04:45

question was seen: 1,262 times

last updated: 12 Mar '12, 06:37

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2020 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM