WebFaction
Community site: login faq

I've created an email with an autoresponder, the text of which includes parts in non-English languages like German, Polish and Croatian. Those parts have numerous characters that are not in the ASCII set, and they don't show up correctly in the response email, being replaced with codes that look ugly. Any solutions for that? Thanks!

asked 02 Jun '12, 00:15

Berislav Lopac
9137
accept rate: 0%


This used to be an issue on our platform, but it has since been fixed. Please submit a support ticket so we can investigate.

permanent link

answered 02 Jun '12, 01:00

johns
5.4k312
accept rate: 23%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×261
×7

question asked: 02 Jun '12, 00:15

question was seen: 2,131 times

last updated: 02 Jun '12, 01:00

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2019 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM