WebFaction
Community site: login faq

I'm very new to web factions, but I can't get my website to show up. I created a domain, created a static web app and set up a website. I used filezilla to move a couple html files into the webapp/<appname> directory. After a couple of hours, nothing shows up when I type the URL into the browser.

asked 23 Jun '12, 10:53

Imhcea_l
111
accept rate: 0%


What do you mean with 'nothing shows' up? Do you see a blank page? Is it our default 'Site not configured' page or the initial 'Hello world' of our static app? Or maybe a message from your browser and if so, what does it say?

In any case, if you've set everything up according to our Websites instructions, then check that and you have correctly point your domain name to us, as described here.

If your domain does resolve to the correct IP address, then please open a support ticket so we can take a closer look.

permanent link

answered 23 Jun '12, 11:08

iliasr ♦♦
2.2k14
accept rate: 34%

edited 23 Jun '12, 11:09

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×128
×105
×22
×5

question asked: 23 Jun '12, 10:53

question was seen: 2,935 times

last updated: 23 Jun '12, 11:09

WEBFACTION
REACH US
SUPPORT
AFFILIATE PROGRAM
LEGAL
© COPYRIGHT 2003-2020 SWARMA LIMITED - WEBFACTION IS A SERVICE OF SWARMA LIMITED
REGISTERED IN ENGLAND AND WALES 5729350 - VAT REGISTRATION NUMBER 877397162
5TH FLOOR, THE OLD VINYL FACTORY, HAYES, UB3 1HA, UNITED KINGDOM